top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

TERRASHARP

Actualizată în: 10 mar. 2021


Echipa noastră este formată din profesioniști agronomi, piloți calificați pentru drone și specialiști în procesarea și segmentarea imaginilor și în tehnici de machine learning. Aceasta este într-o continuă căutare de soluții inovatoare în domeniul agriculturii. Pentru asta, colaborăm constant cu universități din Italia și din întreaga lume pentru a participa la proiecte de cercetare și a fi la curent cu toate posibilitățile pe care tehnologia le oferă.

Tehnologie


Utilizăm teledetecția cu ajutorul dronelor și sateliților pentru a monitoriza parcelele în timp și spațiu. Folosind tehnologii și tehnici inovatoare, putem să identificăm diferite probleme întâlnite pe terenul agricol și, cu ajutorul consultanților noștri agronomi, suntem capabili să sugerăm soluția ideală pentru a îmbunătăți performanța terenului.


Etapele obișnuite

  1. Evaluarea inițială – Survolarea terenului cu drona

  2. Analiza automată a imaginilor

  3. Raportarea și interpretarea rezultatelor

  4. Acțiunea – recomandări personalizate

COMPLIT APPROACH

Reprezintă soluția noastră care ne oferă posibilitatea să garantam cele mai bune rezultate în termeni de costuri și productivitate prin combinarea cunoștințelor specialiștilor noștri in agricultură, în colaborarea cu fermierul/viticultorul și partenerii săi.


CONTACT


ROMÂNIA:

B-dul. Nicolae Titulescu, nr. 4

Cluj-Napoca,

Cluj, 400420


24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page